ODRŽANA SEDNICA SKUPŠTINE FK VOJVODINA: Najviše klupsko telo protiv promena u rukovodstvu

S.B.

15. 09. 2021. u 21:34

SKUPŠTINA fudbalera Vojvodine, odlukom većine članova, večeras na sednici u svečanoj sali Fudbalskog centra "Vujadin Boškov", nije usvojila predložen Dnevni red, po kojem je trebalo da se bira novo rukovodstvo, odnosno, čelnik i članovi Upravnog odbora i direktor kluba.

FOTO: FK Vojvodina

Protiv usvajanja predloženog Dnevnog reda, dakle, protiv promena u klupskom rukovodstvu, glasalo je 28 članova najvišeg klupskog tela, dok je za njegovo usvajanje glasalo 27 članova, pa se nije diskutovalo o ključnim tačkama predloženog Dnevnog reda, već je sednica automatski završena.

Sednici, koja je bila zakazana na zahtev više od jedne trećine članova najvišeg klupskog tela, prisustvovalo je svih 55 članova Skupštine, pri čemu su u sali lično bili prisutni njih 43, dok su preostalih 12 članova bili zastupljeni preko punomoćnika sa urednim punomoćjem za zastupanje.

Predsednik Skupštine FK Vojvodina, Milan N. Đukić, istakao je da će uskoro biti zakazana nova sednica najvišeg klupskog tela, te da to može biti učinjeno na zahtev članova Upravnog odbora, kao i na zahtev članova Skupštine.

BONUS VIDEO: Igrači Zvezde slave ulazak u Ligu Evrope

Pogledajte više