BIRAJU NOVO RUKOVODSTVO: Danas vanredno zaseda Skupštine fudbalera "Vojvodina"

S. B. 14. 09. 2021. u 18:56

IZBOR novog čelnika i članova Upravnog odbora kao i direktora kluba, ključne su tačke dnevnog reda Skupštine fudbalera Vojvodine zakazane za danas u fudbalskom centru „Vujadin Boškov“. Predsednik Skupštine, Milan N. Đukić, sazvao je najviše klupsko telo, kako ističe, na osnovu zahteva trećine članova Skupštine, odnosno na inicijativu Ujedinjenih navijača Vojvodine.

Foto: S. B.

Oni zahtevaju smene na rukovodećim pozicijama i traže neopozive ostavke zbog, kako naglašavaju, potpuno neodržive situacije u klubu koji se sistematski urušava a problemi gomilaju.

Za funkcije u klubu, navodno, figurira nekoliko viđenijih i uglednih sportskih radnika i uspešnih privrednika, a izvesno je da su oni koji žele promene, kontaktirali Dragoslava Vukovića, koji je pre četiri godine već bio prvi operativac klupske Uprave.

- Smatram da je još prerano govoriti o tome i da smo daleko od nekog dogovora, jer Vojvodina ima rukovodstvo, ima klupsko telo koje funkcioniše i mislim da nema razloga da pričamo na tu temu- rekao je Vuković.

Ostaje da se na licu mesta vidi da li će i kakve promene i na kojim pozicijama doneti članovi Skupštine novosadskog superligaša.

Pogledajte više