MENIG PREDSTAVLJEN U HUMSKOJ: „Znam da je Partizan veliki klub”

Novosti online 02. 09. 2021. u 14:20

NOVI fudbaler Partizana Kvinsi Menig danas je predstavljen na stadionu u Humskoj.

FOTO: Sandić foto

Holandski krilni napadač sa crno-belima je potpisao trogodišnji ugovor, a pre dolaska u Partizan igrao je za Ajaks, Nant i Tvente.

Pet puta je oblačio dres mlade reprezentacije Holandije, a 2012. godine je sa kadetima "lala" bio prvak Evrope.

Menig je rekao da je spreman da startuje i da će dati maksimum za novi klub.

- Veoma sam srećan što sam ovde, najvažnija stvar je što sam ovde posle dugih pregovora i zaista sam spreman da startujem. Znam da je Partizan veliki klub i da je do sada ostvario niz od šest pobeda u prvenstvu. Ovo je nova stanica za mene i moju karijeru i želim da dam maksimum za ovaj klub. Videćemo šta će biti u budućnosti, nadam se najboljem - rekao je Menig na promociji u Humskoj.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev poželeo je dobrodošlicu novom igraču i naglasio da je klub ispunio obećanja vezana za prelazni rok.

- Partizan je veliki. Obećao sam da ćemo dovesti velike igrače. Radimo odvažno, hrabro i smireno, sa puno vere i znanja. Napravili smo idealan tim sa kojim smo ušli u grupnu fazu Lige konferencija. Imam čast da predstavim poslednje pojačanje, Kvinsija Meniga. Verujem da će nam doneti mnogo radosti - rekao je Iliev.

Menig je peto, ujedno i poslednje pojačanje kluba iz Humske u letnjem prelaznom roku, pošto su pre njega crno-beli dres zadužili Siniša Saničanin, Danilo Pantić, Rikardo Gomeš i Nemanja Miletić.

Pogledajte više