JUNAJTED SLAVI GRINVUDA: Vulverhemton se ispromašivao, "crveni đavoli" to kaznili i upisali drugu pobedu u PL

Novosti online 29. 08. 2021. u 19:40

FUDBALERI Mančester junajteda stigli su do druge pobede u Premijer ligi, pošto su pobedili Vulverhempton u gostima sa 1:0 u trećem kolu Premijer lige.

FOTO: AP/Tanjug

Nisu briljirali "crveni đavoli" na ovoj utakmici, ali rezultat je taj koji se gleda, a on je na kraju bio na strani tima Olea Gunara Solskjera.

"Vukovi" su imali mnogo više izglednih prilika. Adama Traore i Trinkao su zadavali mnogo problema defanzivcnima gostiju.

Junajted je u više navrata spasavao sjajni David de Hea, ali i Aron Van-Bisaka koji je imao svoje prepoznatljive odbranbene intervencije.

Kada se propusti veliki broj prilika stigne kazna. To se desilo u 80. minutu. Rafael Varan je uposlio Mejsona Grinvuda, a ovaj povukao loptu na desnu stranu, šutirao i doveo goste do prednosti.

Bio je to treći gol u Premijer ligi sjajnog fudbalera "crvenih đavola" koji je još jednom pokazao da važi za jednog od najboljih mladih igrača na svetu.

Prvi put za Junajted su od strarta igrali Rafael Varan i Džejdon Sančo, dok je prve minute u novoj sezoni upisao i Edinson Kavani.

Pogledajte više