EMOTIVNI LUKAKU DIRNUO NAVIJAČE INTERA! Nadam se da razumete moju odluku!

Novosti online 15. 08. 2021. u 16:03

VELIKA finansijska kriza pogodila je šampiona Italije, te su kineski vlasnici morali da krenu u rasprodaju

FOTO: AP

Prvo je otišao je Ašraf Hakimi za 60.000.000 evra, a kako sada stvari stoje ni 115.000.000 evra koliko su za Lukakua neće zapušiti klupsku kasu. Belgijanac je stigao u Čelsi, ali su mu navijači Intera još uvek u srcu

- Dragi navijači Intera, hvala vam što ste me voleli kao jednog od vas. Hvala vam što sam se sa porodicom u Milanu osećao kao kod kuće. Hvala vam na svakodnevnoj podršci i ljubavi. Hvala vam što ste me još više motivisali posle prve sezone- počeo je Lukaku.

Lukaku je dve godine nosio dres Intera i briljirao...

- Po dolasku u Inter osetio sam da ću uraditi dobre stvari. Ljubav koju ste mi pružili na dočeku na aerodromu je bila početak predivne priče. Odlučio sam da će moj zadatak biti da vas nikad ne izneverim dok nosim Interov dres. Dao sam 100 posto na svakom treningu i svakoj utakmici da vas učinim ponosnima. Naša prva sezona završila je na najteži mogući način, ali vi ste mi dali snagu da nastavim s radom i nastavili smo kao ekipa. Zbog toga smo i postali prvaci - napisao je i dodao:

- Nadam se da razumete moju odluku da pređem u Čelsi. To je za mene prilika života i smatram da je to u ovom periodu moje karijere prilika o kojoj sam uvek sanjao. Jedna stvar je sigurna, a to je da ću zauvek ostati Interista jer bez vas ne bih bio ni igrač, ni čovek koji sam danas. Hvala iz dubine mog srca - zaključio je Lukaku!

Belgijanac je ušao u istoriju italijanskog fudbala kao najskuplje prodati fudbaler, a u Čelsiju je dobio petogodišnji ugovor po kom će godišnje inkasirati 12.000.000 evra! Podsećamo, Lukaku je već branio boje Plavaca, ali nije dobio pravu šansu za Stamford Bridžu. 

(Informer

Pogledajte više