ŠAMPION POSRNUO NA STARTU: Bavarcima samo remi na gostovanju u Menhengladbahu! (VIDEO)

Novosti online 13. 08. 2021. u 22:27

ČEKANjU je došao kraj, vraća se klupski fudbal, a u Nemačkoj je počeo u velikom stilu. Aktuelni šampion, Bajern Minhen remizirao je sa Borusijom u Menhengladbahu 1:1.

FOTO: Tanjug

Bavarci su u ovom meču nastupili bez Hernandeza, Pavarda, Roke i Tolisa, dok je i domaćin bio desetkovan neigranjem petorice fudbalera. 

Već nakon 10 minuta igre Borusija je imala prednost. Lars Stindl je poslao fantastičnu loptu do Alasane Plee, a on bez mnogo problema uspeva da matira Manuela Nojera. 

Levandovski je četiri minuta kasnije imao zicer pred golom rivala, a Jan Somer izašao je kao pobednik. Igrao se 26. minut, a ponovo je u prilici bio Poljak. Još jednom je golman domaćih uspešno reagovao. 

FOTO: Tanjug

Treća je bila sreća. Napadač Bajerna se izborio za prostor u  43. minutu, nakon kornera Levandosvki poravnava na 1:1. U drugom poluvremenu najraspoloženiji je bio upravo Levandovski, imao je priliku u 52. minutu, a potom i u 60. oba puta viđena vrhunska reakcija Samera. 

Ofanzivu gostiju prekinuo je Lars Stindl u 70. minutu kada je izašao pred Nojera, a golman Bavaraca pročitao je njegovu nameru. 

Pogledajte više