OVA GENERACIJA VIŠE NEĆE PORASTI: Šta su ovi dečaci istrpeli od svog detinjstva, preko odrastanja...Sad svi shvataju kako je mojoj ženi

Novosti online 08. 08. 2021. u 12:01

KAO i svaki put, iskreno da kažem, nekako sam emotivno prazan, ali srećan zbog ove generacije koja više neće porasti, izjavio je danas selektor vaterpolista Dejan Savić nakon osvajanja olimpijskog zlata.

Foto: EPA

Vaterpolo reprezentacija Srbije odbranila je olimpijsko zlato iz Rija, pošto je danas u finalu Igara u Tokiju savladala Grčku 13:10, a na taj način trofejna generacije, koja je osvojila sve što se osvojiti moze, završava reprezentativnu karijeru.

"Kao i svaki put, iskreno da kažem, nekako sam emotivno prazan, ali srećan zbog ove generacije koja više neće porasti. Ne mogu sada da pričam o tome, realno je da uživamo u ovom. Bilo kakav komentar utakmice, bitno je ono što piše na semaforu i šta je na grudima mojih igrača", rekao je Savić srpskim izveštačima u Tokiju.

Savić je upitan je i koliko je snage trebalo da se dođe do ovog uspeha.

"Nije to do snage, nego do psihološkog momentra, svega onog što su ovi dečaci istrpeli od svog detinjstva, preko odrastanja i kroz reprezentaciju i naravno poslednjih osam godina sa mnom. Definitivno nije lako. Sad svi shvataju kako je mojoj ženi", poručio je Savić u prepoznatljivom, šaljivom tonu.

Pogledajte više