TRIO ČEKA TEŽAK PUT: Partizan, Vojvodina i Čukarički nastavljaju pohod ka Ligi konferencija

N. I.

31. 07. 2021. u 22:53

TEŽAK put je pred fudbalerima Partizana, Vojvodine i Čukaričkog koji žele da se domognu grupne faze Lige konferencija.

FOTO: FK Partizan

Naizgled trećerazredno klupsko takmičenje koje je smislila UEFA čak ni na papiru ne izgleda kao treća liga Evrope. Sva tri srpska predstavnika su sa uspehom preskočila svoje prve prepreke, a sutra će na žrebu u Nionu saznati potencijalne rivale u plej-ofu, pošto je evropska kuća fudbala juče suzila krug potencijalnih protivnika i za sva tri srpska tima.

GRADSKI DERBI U HUMSKOJ

PARTIZAN sutra nastavlja borbu u Superligi Srbije. U 21 čas u Humskoj 1 rival crno-belima će biti komšije sa Voždovca. Zmajevi imaju po jednu pobedu i poraz u prva dva kola SUperlige, dok je Partizan dva puta slavio u Novom Sadu u mečevima sa Proleterom i Vojvodinom.

Ukoliko fudbaleri Partizana preskoče tešku prepreku i eliminišu ruski Soči, njegovi mogući rivali mogu biti pobednici sledećih duela: Rapid Beč (Austrija) - Anortozis (Kipar), Tobol (Kazahstan) - Žilina (Slovačka), Santa Klara (Portugalija) - Olimpija Ljubljana (Slovenija), Dinamo Batumi (Gruzija) - Sivas (Turska), Trabzon (Turska) - Molde (Norveška).

Ako Čukarički eliminiše Hamarbi, mogao bi ča na Totenhem ili rivale iz sledećih duela: Ujpešt (Mađarska) - Bazel (Švajcarska), AEL Limasom (Kipar) - Karabag

(Azerbejdžan), Nju sejnts (Vels) - Plzenj (Češka).
Vojvodina će biti nosilac u žrebu ako u dvomeču bude bolja od austrijskog LASK, a onda bi u plej-ofu rivali mogli da budu pobednici ovih duela: Galatasaraj (Turska) - Sent Džonson (Škotska), Kolos (Ukrajina) - Šahtjor Karagandi (Kazahstan), Rozenborg (Norveška) - Domžale (Slovenija), Vitese (Holandija) - Dandalk (Irska).

Pogledajte više