PLATIO MILION FUNTI ZA AUTORSKA PRAVA: Vejn Runi se izvinio porodici zbog fotografija sa devojkama iz hotelske sobe

V.N.

29. 07. 2021. u 16:37

BIVŠI britanski fudbaler, a sada menadžer Derbi kauntija Vejn Runi (35), priznao je da je pogrešio i javno se izvinio supruzi Kolin i četvorici sinova, nakon što su na internetu osvanule njegove fotografije iz hotelske sobe, sa tri devojke koje je upoznao u noćnom klubu, a na jednoj on čak spava u stolici, dok ga one fotografišu.

Foto EPA/Tanjug

- Pogrešio sam, otišao sam na privatnu zabavu sa dva prijatelja i želeo bih da se izvinim porodici i klubu zbog fotografija koje su objavljivane prethodnih dana. Zahvalan sam Derbi kauntiju što mi je pružio priliku da vratim klub tamo gde mu je mesto - izjavio je Runi preksinoć za Skaj sports njuz.

Podsetimo, bivša zvezda Mančester junajteda je za vikend pozvala 21-godišnje Bruk Morgan i Elajzu Melvin, i njihovu drugaricu Elenor Hogart, da mu se pridruže u VIP separeu noćnog kluba "Čajnavajt" u Mančesteru, a onda ih je pozvao u hotel na after parti.

Tu su proveli nekoliko sati, ali, navodno, bez seksualnog kontakta. Umesto toga, devojke su htele da se našale pa su fotografisale Runija kako spava u stolici, dok je pored njega jedna od njih, samo u donjem vešu. Fotke su podelile na svojim društvenim mrežama, a kada su ih se dokopali tabloidi, Runi je prvo optužio devojke da ga ucenjuju, a onda im je, u dogovoru sa advokatima, isplatio milion funti kako bi mu prodale autorska prava na sporne slike. One su sada u Vejnovom vlasništvu, što znači da može da preduzme zakonske mere ako ih koristi štampa ili društvene mreže. Njegov portparol rekao je da su devojke kontaktirale Vejnove advokate i dobrovoljno predale sve slike od te noći, i autorska prava na njih. Tvrdi da su se zanele, da je reč o pristojnim devojkama i da se kaju zbog svega.

Samo nekoliko sati kasnije, Runi se javno izvinio porodici. Njegova supruga Kolin (35), koja sa decom letuje u Velsu, izgledala je juče raspoloženo. Kolin je Vejnova ljubav iz detinjstva, venčali su se 2008. i dobili sinove Kaja (11), Kleja (8), Kita (5) i Kasa (3).

Nema šta, Runi ide stopama svog idola, legendarnog Džordža Besta, koji je izjavio da je pola novca koje je zaradio od fudbala potrošio na žene, alkohol i kocku, dok je ostalo bezveze potrošio.

Pogledajte više