PATRIOTSKI TIKET: Evo koje kvote su "sigurica" na Olimpijskim igrama!

PROMO

27. 07. 2021. u 12:03

Odigrajte i vi patriotski tiket

Promo

Dve medalje su već osvojene, ali Srbija na Olimpijskim igrama ima još mnogo aduta!

Ne smemo zaboraviti Novaka Đokovića, Ivanu Španović, odbojkašice, košarkašice, basketaše i brojne deruge predstavnike koje će dati sve od sebe da nas ponovo obraduju i daju razloga za ponos.

Kao što verovatno znate, kompanija Meridian rešila je da svaku osvojenu medalju u Tokiju nagradi sa 100.000 DINARA koje će donirati u humanitarne svrhe i zato - SVAKA JE ZLATNA, a mi navijamo da ih bude još više.

A, u čitavu akciju možeš da se uključiš i ti! Kako? Za početak, registruj se na meridianbet.rs sajtu, preuzmi POKLON TIKET OD 500 RSD i reci nam ko su tvoji favoriti za medalju!

Pa, ko to pored Tijane Bogdanović, Damira Mikeca i Milice Mandić još može da nas obraduje?

Basketaši Srbije otputovali su u Tokio kao glavni favoriti za osvajanje zlatne medalje i za sada im na tom putu ide odlično. Još uvek ne znaju za poraz, pa neka tako i ostane. A, ako verujete u Dušana Domovića Buluta i ekipu, čeka vas kvota 2.41 da osvajaju zlato!

Njima će se, nadamo se, pridružiti i zlatni vaterpolisti, za koje vas čeka kvota 3.60 da će odbraniti zlato na Olimpijskim igrama!

Ne smemo zaboraviti ni odbojkašice, kvota za zlato je 5.00, i naravno - jedan jedini Novak Đoković - koji je krenuo svoj pohod ka zlatu!

Kvota da će Novak osvojiti Olimpijske igre je 1.60, pa ako verujete u njega - znate šta vam je činiti.

Svi oni su već počeli svoja takmičenja i za sad im dobro ide, ali nema sumnje da mnogi jedva čekaju da se u Tokiju pojavi i Ivana Španović! Posle bronzane medalje iz Rija, Španovićeva je sada zacrtala još viši cilj – odnosno zlato.

Naravno, neće joj biti nimalo lako, mučila je muke sa povredama ove sezone, ali da je spremna – spremna je gladna novh pobeda i medalja! Ako verujete u našu kraljicu, u Meridianu vas čeka kvota 10.42.

Osim toga, imamo još jedan savet za idealan patriotski tiket - iskoristite BONUS NA PAROVE KOJI IZNOSI I DO 2000%!

Sve to je garancija da ste apsolutni dobitnici!

Ne propusitite i srećno!

*Napomena: kvote su podložne promenama

Pogledajte više