NOVAKOV PROTIVNIK NE KRIJE ODUŠEVLJENJE: Igram protiv najboljeg tenisera u istoriji, ovo što mi se događa neću nikad zaboraviti

Novosti online 22. 07. 2021. u 16:12

NOVAK Đoković će u prvom kolu Olimpijskih igara odmeriti snage sa Ugom Delijenom, teniserom iz Bolivije koji nije mogao da sakrije oduševljenje što se na startu takmičenja sastaje sa najboljim na ATP listi.

Foto: AP

Mnogi ne bi bili zadovoljni žrebom, ali tako ne misli 139. teniser planete.

- Neki kažu da je 'loša sreća' to što sam u prvom kolu za protivnika dobio prvog tenisera sveta. Razmislio sam i sada kažem, na OI sam došao u poslednjem trenutku kada nisam ni pomislio da ću uopšte učestvovati, i ispostavilo se da sada ispunjavam svoj maksimalni san! - napisao je Delijen na Tviter nalogu i dodao:

Ugo Delijen: Igram protiv najboljeg tenisera u istoriji, hvala što ste mi pružili najlepše trenutke u životu

- Ovo što mi se događa nikada u životu neću zaboraviti! Hvala što ste mi pružili najlepše trenutke u životu. U slučaju da je nešto nedostajalo to bi zaista bilo ludo, igram protiv najboljeg na svetu, jednog od najboljih u istoriji, za mene najboljeg i u budućoj istoriji tenisa i to u njegovom najboljem trenutku - istakao je Bolivijac i postaio pitanje:

- Vraćam se sad na početak i pitam vas: 'Da li je to loša sreća?'. Za mene je to najbolji san mog života! I najlepše od svega je videti zastavu svoje zemlje ovde. Takmičiti se i deliti život sa najboljim sportistima sveta - zaključio je Delijen.

Đoković i Delijen će na Centralni teren Arijake izaći su subotu 24. jula. Njihov meč četvrti je na programu, posle duela Zarina Dijas - Barbora Krejčikova.

(Kurir)

Pogledajte više