Na besplatnu školu fudbala u Novom Sadu dolaze brojni poznati fudbaleri

PROMO

22. 07. 2021. u 12:00

„Gosti na treningu će biti Katai, Ivanić, Pavkov, Vukanović, Krasić, Lane Jovanović… Zajedno sa kompanijom Mozzart pozivam svu decu da nam se pridruže i prijave za školicu…“, kaže , nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije Petar Puača

Foto: Promo

Ostalo je još nekoliko dana za prijave za besplatnu školu fudbala Petra Puače i kompanije Mozzart! Posle Beograda, Niša i Aranđelovca, igra se sada nastavlja u srpskoj Atini, a i ovoga puta očekuje se dolazak poznatih lica iz sveta fudbala! Na prethodnim časovima u Beogradu, mlade nade su imale priliku da se druže sa Aleksandrom Kataijem i selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem…

Svi dečaci (od 2006. do 2012. godišta) mogu se prijaviti za besplatnu radionicu fudbala Petra Puače, a najboljih 50 imaće priliku da triputa nedeljno trenira tokom avgusta. Prijave su na telefon 062/333-021, a otvoreni čas na kome će biti izabrano 50 polaznika održaće se 25. jula od 18 časova u SC „Sajmište“.

Petar Puača najavljuje da će mnogi njegovi prijatelji, kolege i saigrači posetiti mlade nade srpskog fudbala na treningu.

„Gosti na treningu će biti Aleksandar Katai, Marko Ivanić, Milan Pavkov, Aleksa Vukanović, Miloš Krasić, Milan Lane Jovanović… Zajedno sa kompanijom Mozzart pozivam svu decu da nam se pridruže i prijave za školicu…“, kaže , nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije Petar Puača.

Foto: Promo

 

Troje najboljih ćemo nagraditi besplatnim pohađanjem škole „Petra Puače“ u periodu od godinu dana, a Mozzart je dodatno za najboljeg polaznika obezbedio učešće na kampu Dejana Stankovića.

Podsetimo, nekadašnji osvajač juniorske Zlatne kopačke Evrope već deceniju i po je izuzetno posvećen radu sa mladima, a iz njegove trofejne škole fudbala ponikao je veliki broj igrača koji sada igraju u Super ligi, Prvoj ligi i u inostranstvu.

Njihovim stopama mogli bi da krenu i talenti iz projekta Besplatne škole fudbala, ali osnovna ideja je da se što većem broju dece širom Srbije pruži prilika da treniraju, bez obzira na materijalne mogućnosti roditelja jer talenat nema cenu!

Pogledajte više