IZ PARTIZANA RAZOČARANI: "Nismo zadovoljni žrebom za Konferencijsku ligu!" Proglasili Ruse za pobednike i pre odigranog meča

Novosti onlajn

19. 07. 2021. u 14:46

PARTIZAN ove nedelje očekuju prvi mečevi drugog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu, a u sedištu UEFA saopštena su imena potencijalnih rivala za narednu rundu.

Foto: Novosti arhiv/M. V.

Crno-beli su bili povlašćeni na žrebu u Nionu za 3. kolo kvalifikacija, a kuglice su odlučile da, ukoliko savladaju Dunajsku Stredu, idu na pobednika meča Soči (Rusija) - Kešla (Azerbejdžan).

Prvi komentar iz kluba na žreb stigao je od generalnog direktora, Miloša Vazure, koji nije zadovoljan dobijenim. On je već "proglasio" Soči za pobednika duela sa Kešlom.

- Izvukli smo najtežeg mogućeg protivnika, ali mislima smo sada samo na utakmici sa Dunajskom Stredom, koja je u četvrtak. To je prioritet i prepreka koju moramo da pređemo! Tek onda ćemo razmišljati o novom protivniku. Mislimo da je Soči favorit u prvoj utakmici i da je jako težak protivnik, ali verujemo u našu ekipu i momke, u dobru atmosferu u Partizanu. Pričaćemo više o toj utakmici posle ovog dvomeča koji nam predstoji u Evropi - istakao je Vazura.

Pogledajte više