ANDRIJA RADULOVIĆ produžio ugovor sa Crvenom zvezdom

Novosti online 14. 07. 2021. u 13:25 >> 13:29

ANDRIJA Radulović produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom. Jedan od bisera Zvezdine omladinske škole, koji je među prvima dobio šansu od igrača iz mlađe generacije crveno-belih, poslednjih šest meseci nije igrao, jer je odbio da ode na pozajmicu u Grafičar.

M. Vukadinović

Radulović se obavezao na vernost Zvezdi do 2025. godine. Ono što je za Zvezdu takođe bitno, jeste da Radulović potpada pod kategoriju "bonus" igrača.

Iako je bilo pitanje šta će biti sa njegovom karijerom i gde će je na kraju nastaviti, fudbaler i Zvezda su našli zajednički jezik i on će nastaviti da igra u crveno-belom dresu.

- Cilj je ostvaren, velika mi je želja bila da nastavim saradnju sa Crvenom zvezdom, najvećim klubom na Balkanu. Čast i privilegija mi je što ću ostati član crveno-bele familije i nadam se da ću se brzo izboriti za šansu u prvom timu. Stalno sebi postavljam velike ciljeve i standarde, ne bih preterano pričao o njima, ali mislim da svaki navijač Crvene zvezde zna šta su želje nekoga ko nosi crveno-beli dres. Zahvalio bih se mojoj porodici koja mi je bila velika podrška od početka moje karijere - zaključio je Radulović.

Pogledajte više