VESTI IZ GRČKE: Krstičić odvojen od ostatka tima, Le Talek potpisuje kao slobodan igrač za platu od 800.000 evra

Novosti/Mocartsport

29. 06. 2021. u 10:06

FRANCUZ je u ponedeljak sporazumno raskinuo ugovor sa Monpeljeom.

FOTO: Arhiva novosti

U medijima se naširoko spekuliše o potencijalnim pojačanjima Crvene zvezde. Damijen le Talek i Nenad Krstičić, dvojica bivših asova crveno-belih, spominjali su se kao mogući povratnici, ali se čini da je moguće da samo jedan od njih dvojice ponovo stigne u Beograd.

Kako sada stoje stvari, podosta se oko svega pita Vladan Milojević, još jedan bivši član Zvezde. Grčki mediji pišu kako je trener AEKA zainteresovan da ponovo sarađuje sa Francuzom, a novac za njegovu platu trebalo bi da bude obezbeđen tako što će biti raskinut ugovor sa Krstičićem.

Foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Le Talek je u ponedeljak postao slobodan igrač posle sporazumnog raskida ugovora sa Monpeljeom i ponovo je u fokusu AEKA koji nije uspeo da u svoje redove dovede Olivijea Nšama iz Seltika.

Navodno, Le Talek traži godišnju platu 800.000 evra, koju bi većim delom trebalo da obezbedi rastanak sa Nenadom Krstičićem, koji prima 600.000 po sezoni.

FOTO: M. Vukadinović

Krstičić je i dalje u klubu, ali je sve izvesnije da će uskoro doći do rastanka, a onda se očekuje i povratak u Crvenu zvezdu. Povremeni reprezentativac Srbije počeo je da trenira zajedno sa Tunižaninom Nasimom Hnidom odvojeno od ostatka AEK-ovog tima. Po informacijama iz Grčke tako će biti do 10. jula, kada se očekuje rasplet.

Foto: Printskrin

Pogledajte više