RADOJIČIĆ NAKON OTKAZA U KOLUBARI: Odlukom da me smene nakon dva sata ugrozili su sigurnost moje porodice!

Novosti online 13. 06. 2021. u 16:23

VEST da je novi superligaš Kolubara u istom danu i promovisala Dragana Radojičića u novog trenera i nekoliko sati kasnije ga smenila, odjeknula je kao bomba u fudbalskim krugovima. Čelnici Kolubare nisu se oglašavali, a predsednik kluba Nemanja Ivanović podneo je ostavku.

Foto: M.Vukadinović

Nekoliko časovni šef struke Lazarevčana oglasio se tri dana nakon događaja i prokomentarisao čudnu situaciju. 

– Desio se skandal, tako se i osećam. Doživljavao sam pobede i poraze, osvajao titule, imao i teške gubitke na terenu, međutim, ovako nešto mi se nije dogodilo. Ljudi s kojima sam se dogovorio su dozvolili da se završi konferencija za novinare i da budem promovisan u trenera, a onda odlukom ugroze sigurnost moje porodice – kaže Dragan Radojičić za Sportski žurnal.

Samo dva i po sata posle poziranja za medije i stiska ruke sa sportskim direktorom Dragišom Uroševićem, Radojičiću je saopštena vest o nikad bržoj smeni.

– Krenuo sam ka autu na parkingu, s namerom da sutradan u devet časova obavim prozivku. Do mene je došao predsednik Nemanja Ivanović i rekao mi je da neće doći do moje saradnje sa Kolubarom. Odluka sigurno nije njegova, neko ga je pozvao. Video sam i da je dan kasnije i on podneo ostavku… – rekao je Radojičić

Pogledajte više