NAJBOLJE IZ NOVOG BROJA TIP: Sinsinati - iznenađenje

G. KELIĆ

29. 05. 2021. u 12:00

PRED vama je novi Tip koji može da vam pomogne prilikom klađenja.

foto: N. Paraušić

* BORIS SEKULIĆ fudbaler Čikago fajersa, tipuje MLS

SINSINATI – NjU INGLAND 1X

- Kao potencijalno iznenađenje vidim dobar rezultat poslednjeplasiranog Sinsinatija u duelu sa drugoplasiranim Nju Inglandom. Domaćin je u prošlom kolu došao do prvog trijumfa u ligi i očekujem da krene sa rezultatskim usponom. Uz to, kvota na Sinsinati je primamljiva.

* DEJAN LEKIĆ prognozira poslednje kolo španske Segunde

R. VALjEKANO – LUGO 1

- Ako mene pitate, prednost u borbi za šesto mesto i plasmanu plej-of između Rajo Valjekana i Hihona, dao bih ekipi iz Valjekasa i toliko sam siguran u svoj izbor da ću fiksirati pobedu protiv Luga.

* MILOŠ JOSIMOV fudbaler finskog kluba PEPO

HELSINKI – OULU 1

- Ukoliko bi Oulu pobedio Helsinki, to bi moglo bez problema da se podvede pod osmo svetsko čudo. Nikakve, ali apsolutno nikakve šanse ne dajem gostu u toj utakmici. Oulu igra veoma slabo, zasada je postigao samo dva gola u prvenstvu i sa razlogom se nalazi na začelju.

* VLADA FILIPOVIĆ koordinator za talente pri FS Norveške

VALERENGA – SANDEFJORD 1

- Valerenga je na početku ozbiljno podbacila, a od nje se uveliko priča kao o ekipi koja može da se umeša u borbu za titulu. Sve ima, samo treba to posložiti kako treba. Sa druge strane, dolazi joj Sandefjord, koji igra iznad očekivanja i verujem da će to biti kratkog daha. Fiksiram pobedu domaćina!

* PAOLA ERERA RODRIGEZ novinarka “Rekorda”, o finalu plej-ofa u Meksiku

SANTOS – KRUZ AZUL 2

- Uloga favorita bez sumnje pripada Azulu, koji je celim tokom šampionata delovao ubedljivo i sada je u prilici da kruniše fenomenalnu sezonu peharom. Takođe, Azul će želeti da se revanšira Santosu za poraz u finalu iz 2008. godine, kada je bilo 3:2.

Međutim, ovakve utakmice sa sobom nose posebnu težinu i očekujem neizvestan ishod, u kojem će defanzive biti na posebnom izazovu. Zbog svega što je napravio ove godine i brojnim rekordima koje je oborio, prednost dajem Kruz Azulu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pogledajte više