MILOJEVIĆ UZIMA PROVERENE SNAGE: U AEK stiže vezista koji je igrao u Zvezdi

Novosti online 28. 05. 2021. u 12:00

SRPSKI trener Vladan Milojević promovisan je juče za novog šefa struke grčkog AEK i već se govori o njegovim planovima za novu sezonu.

FOTO: N. Paraušić

Posle četiri godine, Milojević se vraća u Grčku, gde je prethodno sa uspehom vodio Panionios. Pokušaće sada i AEK da učini još konkurentnijim i sa njima eventualno napadne i titulu.

Treće mesto u minuloj sezoni je bio identičan rezultat kao prošle sezone i svi u klubu žele da se popnu na tron posle tri godine posta.

Milojević bi, prema pisanjima grčkih medija, voleo u svojim redovima da vidi francuskog vezistu Damijena Le Taleka, sa kojim je već sarađivao u Crvenoj zvezdi. Dobro se poznaju, Milojević zna da je Francuz polivalentan igrač i da može da pokriva dobro i poziciju u veznom redu, kao i u poslednjoj liniji, gde je najčešće i igrao u poslednjoj godini boravka u Crvenoj zvezdi.

Le Talek ima još jednu godinu ugovora sa Monpeljeom i poziv iz Grčke bi francuski klub mogao da prihvati budući da je poslednja prilika da zarade na njemu. 

Ima 31 godinu, igrao je na 23 meča u Ligi 1 minule sezone, a u Grčkoj bi mu Milojević ponudio mesto startera. Kako se navodi, plata oko 800.000 evra godišnje zadovoljila bi njegove apetite.


 
Pogledajte više