FINALE NIKO NE DOVODI U PITANJE: "Harikejn" održale drugu probu pred "Evrosong"

V. N.

14. 05. 2021. u 23:02

GRUPA "Harikejn" održala je u četvrtak drugu probu pred nastup na "Evrosongu" u dvorani "Ahoj" u Roterdamu, gde će se, pevajući numeru "Loko loko", predstaviti na drugoj polufinalnoj večeri, 20. maja, pod rednim brojem devet.

Foto EBU/Thomas Hanses

Energičan nastup ni sada nije izostao. Naša delegacija je zadovoljna, a ovom prilikom su svi nedostaci s prve probe korigovani.

- Na drugoj je sve prošlo odlično - zadovoljno će "uraganke". - Sve smo sigurnije, osećaj na bini je fenomenalan. Svakodnevno vežbamo, imamo probe i jedva čekamo nastup.

Sanja, Ksenija i Ivana su nosile iste kostime kao na prvoj tehničkoj probi, s tim da su sada imale čizme. Jedina upečatljiva razlika je frizura Sanje Vučić koja nije imala afro-loknice, ali je naglasila da je fokus na drugoj probe bio na vokalnom izvođenju.

Usledila je i prva prava konferencija za, zasada, malobrojne novinare. Prisutno ih je manje od 100 (uglavnom lokalnih), a dozvoljeno je 500. Oni su u pres-centru i ovoga puta ocenili nastup Srbije kao odličan, te niko ne dovodi u pitanje plasman u finale.

Pogledajte više