(NE)OČEKIVANI RASPLET: Vesna rešila da oprosti Đoletu - ljubavnica dobila otkaz

Novosti onlajn

07. 05. 2021. u 21:51

AGONIJA u porodici Vesne i Đoleta Đoganija zbog prevare polako se stišava.

Foto: Instagram

Strasti su se smirile, ali domaćica kuće je donela važne odluke. Kako se saznaje, po svoj prilici od razvoda njih dvoje nema ništa, ali i Đole svojoj ljubavnici, za koju se ispostavilo da je njegova dugogodišnja poslovna saradnica, po hitnom postupku mora da da otkaz.

Ona je godinama završavala sve što ima veze s Đoletovom i Vesninom karijerom, ali nikad nije želela da se eksponira u javnosti. Zato je Vesnu i zabolelo kad je videla u emisiji "Paparaco lov" da njenog muža ljubi žena koja im je i kućni prijatelj, ali i saradnik, jer joj je zabila nož u leđa. Đoganijeva supruga smatra da je to izdaja i da ona ne može više s njima da sarađuje.

Prašina se polako slegla, Vesna zbog dece i medija ne želi da pravi halabuku, ali je mužu jasno stavila do znanja pod kakvim uslovima će ubuduće nastaviti bračnu zajednicu. Ona se klela u Đoleta i njegovu vernost i poslednjih nekoliko dana je bila i ljuta i zbunjena zbog svega što se izdešavalo, ali i pritiska koji su trpeli.

Štaviše, Đoletu su bliski prijatelji preporučili da poseti bračnog savetnika, koji u ovakvim situacijama može i te kako da im bude od koristi. Otkako je afera odjeknula kao bomba, njima ne prestaje da zvoni telefon, a Vesna na Instagramu više ne objavljuje klipove kako se snima dok igra i peva za društvene mreže, ali je juče postavila klip iz svog doma u kom je pomenula i supruga.

- Evo tu je Đoksi, čisti frižider - rekla je ona snimajući leđa svog muža.

(Kurir)

Pogledajte više