OGLASILA SE DRAGANA MIĆALOVIĆ: Nakon vesti o raskidu - glumica je samo kratko poručila ovo

Novosti onlajn

28. 04. 2021. u 16:11

GLUMICA Dragana Mićalović (30) raskinula je ljubavnu vezu sa biznismenom Stevanom Purićem, uprkos medijskim navodima da su za ovo proleće planirali venčanje.

Foto: N.Fifić

Kako se saznaje od ljudi iz njihovog bliskog okruženja, oni su se sporazumno rastali krajem marta, ali se njihov raskid nije završio burno, pa su ostali u prijateljskim odnosima.

Dragana nije bila raspoložena za priču o bivšem vereniku.

- Nemam komentar. Nikada nisam volela da pričam o svom privatnom životu, pa to neću raditi ni sada - kratko je poručila.

Foto: Instagram

Inače, glavni razlog prekida veze je taj što Dragana nije mogla da posveti svoju pažnju Stevanu, koliko je to on želeo, jer je u poslednje vreme odlučila da bude u potpunosti fokusirana na karijeru i brojne poslovne obaveze, dok je on hteo da svoju ljubav ozvaniče brakom, pa čak i zajedničkim detetom.

Kada je Puriću saopštila da ona još nije spremna na taj korak, kako izvor navodi, oni su navodno, seli i porazgovarali i dogovorili se da svako ide na svoju stranu. Imaju različite poglede o tome u kom pravcu žele da se njihova ljubav dalje razvija, pa su shvatili da je za njih najbolje da se raziđu i da ostanu prijatelji, navodi naš izvor.

Podsetimo, da u poslednje vreme nešto nije u redu sa njima i njihovim odnosom, moglo se zaključiti i po tome što se u poslednje vreme nisu pojavljivali zajedno u javnosti, iako su pre izvesnog vremena odlučili da više ne žele da kriju da su u ljubavi. Tako se Dragana nije pojavila sa Purićem na promociji brenda svoje prijateljice i pevačice Marije Mikić. Glumica je tom prilikom izgledala srećno i zadovoljno, a uspešno je odolevala brojnim pitanjima koja su se ticala toga gde je njen izabranik.

(Kurir)

Pogledajte više