VODITELJ ŽARKO LAZIĆ NA METI BRUTALNIH KRITIKA: "Nije stigao da dođe na sahranu - a govorio je da mu je kao sestra"

Novosti onlajn

18. 04. 2021. u 22:26

ORGANIZATORKA emisije „Kuća od srca” Jasmina Mihajlović, koja je preminula pre tri dana usled teške saobraćajne nesreće na Ibarskoj magistrali, sahranjena je juče na seoskom groblju pored Kovina.

Foto: Printscreen

Sahrani su prisustvovali članovi porodice, komšije, njena koleginica i bivša voditeljka Jelena Matijašević, ali ne i glumac Žarko Lazić, direktor produkcijske kuće, zbog čega se našao na meti prozivki na internetu.

Nakon jučerašnje sahrane, mnogi su na društvenim mrežama primetili da joj direktor i voditelj ove emisije Žarko Lazić nije prisustvovao. Nakon saznanja o Jasmininoj smrti, Žarko je za medije izjavio da mu je bila kao sestra, kao i da će učestvovati u organizaciji njenog poslednjeg ispraćaja. Upravo zato njegov izostanak privukao je veliku pažnju. Ispod vesti o sahrani krenuli su da se nižu negativni komentari na Lazićev račun:

- A gde je ‘gospodin’ Žarko Lazić, koji je rekao da će organizovati sahranu koleginici? Od silnih gostovanja po emisijama nije stigao to da uradi, a ako se ne varam, govorio je da mu je kao sestra - glasi jedan od komentara, koji nije bio usamljen.

- Tuga! Gde su kolege na sahrani? Gde je veliki i humani Žarko Lazić? - pisalo je u jednom komentaru.

Samo dva dana ranije Lazić je, potresen, podelio tugu povodom tragedije.

- Otišao je najbolji deo mene, žena koja mi je bila kao majka, sestra, najbolja prijateljica. Jasmina je bila stub naše produkcije. Ne bih mogao da pričam o detaljima nesreće, pomažem oko organizacije sahrane - izjavio je Žarko Lazić pre samo dva dana.

(Alo)

Pogledajte više