TOPALKO VOZIO PIJAN, SUZANA BAHATO PARKIRA: Poznati ne poštuju pravila u saobraćaju, uhvaćeni na delu!

Novosti online 03. 04. 2021. u 19:45

SVEDOCI smo brojnih brzih vožnji, bahatosti za volanom i prekršaja kada su poznate ličnosti u pitanju.

Foto: Printskrin

Među njima su pevači, pevačice, sportisti i glumci koji kao da se takmiče čiji je automobil brži, a isto tako ne vode računa ni kada parkiraju svoja vozila, zbog čega neretko imaju probleme sa zakonom.

Poslednji u nizu koji su uhvaćeni kako krše propise za volanom su glumac Miloš Biković, voditeljka Suzana Mančić i pevač Milan Topalović Topalko.

Naime, Bikoviću je JKP Parking servis pre nekoliko dana odneo "BMW X5" kada se prethodno nepropisno parkirao u Ulici Džordža Vašingtona 17. Tom prilikom sačinjen zapisnik za prekršaj, a glumac je morao da plati kaznu od 5.000 dinara.

Voditeljka Suzna Mančić tokom jučerašnjeg dana nepropisno je parkirala svoj auto  "škoda rapid" u Knez Danilovoj 56, te je takođe platila kaznu od 5.000 dinara.

Zvezda Granda, Milana Topalovića Topalka sinoć je pola sata posle ponoći zaustavila policijska patrola u smeru ka Čačku, i tom prilikom je utvrđeno da je vozio pod dejstvom alkohola. Naime, on je  podvrgnut alkotest kontroli, gde je na digitalnom displeju alkometra očitana količina od 0,27 mg/ml alkohola u krvi. Topalović je potom odmah isključen iz saobraćaja.

Podsetimo, Dara Bubamara više puta je na svom Instagramu objavila video kako divlja za volanom, a u jednom momentu je vozila čak i 180 na sat. Takođe, jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, poznat je po bahatoj vožnji i kršenju pravila. Dok je Aca Lukas nedavno isto uhvaćen kako vozi u alkoholisanom stanju zbog čega mu je oduzeta dozvola.

(Kurir)

Pogledajte više