"TREBALO JE SAM DA ISTUPI IZ PREDSTAVA!" Miodrag Radonjić o izbacivanju Lečića iz predstave zbog optužbi Danijele Štajnfeld!

Novosti online 26. 03. 2021. u 16:19

DEO ansambla predstave „Kad su cvetale tikve“, koja se daje u BDP, odlučio je da glumca Branislava Lečića izbaci iz tog komada dok se situacija zbog optužbi da je silovao koleginicu Danijelu Štajnfeld ne reši.

Foto: Printscreen/Jutjub/ Red TV

Njih 17 podržalo je predlog da Lečić za sada ne bude deo predstave, a među njima je i glumac Miodrag Radonjić. 

On se sada tim povodom oglasio i na svom Instagramu gde je izneo svoje mišljenje oko čitave situacije. Radonjić je naveo da smatra da je Branislav Lelić trebalo sam da napusti predtavi zbog aktuelnih dešavanja. 

- Obraćam se povodom slučaja zamene kolega glumca Branislava Lečića u predstavi "Kad su cvetale tikve". Same optužbe koje je iznela koleginica Danijela Štajfeld na račun kolege Lečića, urušavaju uobičajenu stvaralačku atmosferu i komunikaciju u pozorištu između kolega. Bez želje da bilo kome namećem svoje mišljenje, smatram da je u ovakvoj atmosferi Branislav Lečić trebalo sam da istupi iz svojih predstava dok se situacija ne reši na mestu gde jedino i treba da se rešava, a to je sud. Ali to je samo moje mišljenje - počeo je on i dodao: 

- A sad, istine radi. Kada se pojavila pomenuta inicijativa glumaca, zajedno sa većinom mojih kolega koji mnogo uže od meme igraju u toj predstavi, potpisom sam dao podršku. Dok se ne razreši celokupna situacija, namera nije da se bilo ko targetira i veoma mi je žao što mediji vrše hajku. Molim vas da budemo civilizovani i i suzdržani - poručio je Miodrag. 

Foto: Instagram

Pogledajte više