"PRVI PUT U ŽIVOTU PARTNER MI JE NAJBOLJI PRIJATELJ": Marija Kilibarda iskreno o ljubavi u doba pandemije

Novosti onjaln

25. 03. 2021. u 10:51 >> 10:52

ZA voditeljku Mariju Kilibardu (40) protekla godina bila je vrlo uzbudljiva.

Foto Aleksandar Krstović/Miša Obradović

Pred početak pandemije otpočela je vezu sa Branislavom Vučelićem, krajem maja pokrenula je liniju nakita “KI”, a zatim postala tetka mališana Relje i Višnje. Njene dve mlađe sestre porodile su se u razmaku od šest meseci, zbog čega joj je srce puno. Kada god ima slobodnog vremena čuva sestrića i sestričinu, a u šali voli da kaže da to doživljava kao “generalnu probu”.

Ako je suditi po uspesima i radostima koje nastavlja da niže, čini se da Mariji ni tekuća godina u kojoj obeležava 20 godina televizijskog rada, neće biti ništa manje lepa. Kroz dva meseca proslaviće i godišnjicu uspešnog biznisa, u čijem fokusu je lavirint kao podsetnik da iza svakog problema, koliko god se u trenutku činio nerešiv postoji izlaz.

O svom partneru Branislavu Vučeliću i o tome da li je karantin bio izazov za njihov odnos Marija je rekla:

- Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za nama. Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza. Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav i niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva.

(Stori)

Pogledajte više