DETALJI INTRIGANTNOG RAZGOVORA: Ovde je snimljen intervju koji su Opri dali Megan i Hari

Novosti online 14. 03. 2021. u 12:22

MEGAN i Hari dali su intervju Opri Vinfri, izneli niz detalja o kraljevskoj porodici koji se do sada nisu znali, i ceo svet već danima samo o tome priča.

Foto: Printskrin Youtube

Opra je još jednom uradila odličan posao, za koji je bila i te kako dobro plaćena. Ona već decenijama stvara istoriju svojim emisijama.

Ovog puta imala je priliku da "ugosti" čuveni bračni par koji već mesecima unazad ne prestaje da intrigira. Intervju je za vrlo kratko vreme postao viralan i u žiži interesovanja širom sveta.

Nakon intervjua, prema anketama, bivšem vojvodi i vojvotkinji od Saseksa popularnost je vidno opala.

Pretpostavljalo se da je susret čuvene voditeljke sa Megan Markl i princom Harijem snimljen na njihovom imanju u Santa Barbari, međutim, u pitanju je druga lokacija.

Emisija je snimljena u dvorištu kalifornijske vile voditeljke Gejl King, najbolje prijateljice Opre Vinfri.

Foto: Jutjub/Printskrin

 

Podsetimo, Opra je Pokrenula TV mrežu i časopis "O", postala jedina Afroamerikanka koja je zaradila preko milijardu dolara, dobila počasnu diplomu Univerziteta Harvard, kao i Predsednički orden slobode. Iz svega što je doživela izvlačila je životne pouke, koje je 14 godina delila sa čitaocima u popularnoj kolumni "Ono što sasvim sigurno znam" u izdanju "Harmonija knjige".

Pogledajte više