BILO JE TEŠKO KADA UMIREŠ, A NE MOŽEŠ: Teške reči Dee Đurđević, dve godine od saobraćajke, evo kako danas izgleda njena ruka (FOTO)

Novosti online 07. 02. 2021. u 19:34

NA današnji dan, pre dve godine, u saobraćajnoj nezgodi teško je bila povređena voditeljka TV Pink Dea Đurđević.

foto: Instagram

Od tada kreće njena borba iz koje je izašla kao pobednik!

Dve godine nakon svega, Dea se za "Nacionalni dnevnik" prisetila svoje borbe i istakla šta joj je najteže padalo u tim momentima. Inače, doživela je i tri kliničke smrti.

- Dođem do vrata, na vratima ogledalo, a onda vidim da nemam pola kose, da nemam obrve... Kada sam se videla sva u ožiljcima, to nisam mogla da verujem da sam ja. Teško je bilo kada umireš, čuješ, a ne možeš ništa da kažeš. To su neki momenti koji su meni bili prelomni. Ja sam to zamislila kao fajt, jedan na jedan - priča Dea.

Dea se danas oseća sjajno, svoju ruku koja je povređena u saobraćajnoj nezgodi - koristi, a za sve su zahvalne vežbe. Dea je pred kamerama TV Pink i pokazala kako danas izgleda njena ruka.

- Uspela sam da pomerim prste, da prenesem nešto, da dodam, terapije mi jako pomažu da se dobro služim rukom, da se negde vraćam starom životu. I opet ti bude psihički lakše - priča Dea.

(Pink)
Pogledajte više