VREMEPLOV ZA BEG OD KORONE: Koncert sarajevske pop grupe "Crvena jabuka" 8. marta u Beogradu

V. N.

06. 02. 2021. u 10:18

POSLE više od dve godine od poslednjeg koncerta u "Kombank dvorani", decembra 2018, "Crvena jabuka" će ponovo nastupiti pred beogradskom publikom na istom mestu 8. marta (19.00).

Foto Samir Geko

I ovaj koncert je, kao i neki prethodni beogradski, nazvan po velikom hitu koji su svojevremeno snimili sa Kemalom Montenom - "Nekako s proljeća".

Bend predvođen Draženom Žerićem Žerom publici će u akustičnom, ali i gitarskom maniru odsvirati brojne hitove iz svog opusa. Uoči koncerta, koji će ovoga puta biti održan u specifičnim epidemiološkim uslovima i uz smanjen broj posetilaca, Žera kaže da grupa s nestrpljenjem očekuje novi susret sa beogradskom publikom.

- Želim da u ovim vremenima pokušamo da bar na tren zaboravimo na pošast zvanu korona, koja nas je izolovala i udaljila jedne od drugih - ističe vođa "Crvene jabuke". - Da nekako s proleća pokušamo ponovo, ovoga puta na dan posvećen ženama, uz preporuke za obaveznu distancu i poštovanje propisanih mera, da uživate sa vašim dragim bićem uz naše pesme. Potrudićemo se da to veče bude posebno, da širimo ljubav, emociju i ništa drugo.

Pogledajte više