MENSON ME NIJE ZLOSTAVLJAO: Posle optužbi za silovanje oglasila se Dita fon Tiz, bivša žena rok zvezde

V. N.

04. 02. 2021. u 19:43

NAKON što je 11 žena optužilo rokera Merilina Mensona (52) za seksualno zlostavljanje, policija Los Anđelesa je u sredu uveče, po pozivu zabrinutog muzičarevog prijatelja koji nije mogao da stupi u vezu sa njim, došla na vrata rokerovog doma u Los Anđelesu, kako bi proverila da li je bezbedan.

Foto EPA

Na lice mesta stigli su sa četiri automobila i helikopterom, koji je kružio iznad Mensonove vile u holivudskim brdima i osvetljavao je, ali su, posle dva časa, utvrdili da na imanju nema dokaza o bilo kakvim problemima.

Kako piše odlično obavešteni sajt o poznatima TMZ, Menson nije odgovorio kada mu je policija zvonila na kapiju, ali su predstavnici zakona na kraju stupili u kontakt sa njegovim pi-arom, koji ih je uverio da je Merilin dobro, te da jednostavno nije želeo da izađe iz svoje kuće.

Istog dana kada je policija došla na Mensonovo imanje, zabrinuta za njegovu bezbednost, ćutanje je prekinula i njegova bivša supruga, burleskna igračica i model Dita fon Tiz (48). Ona se oglasila na "Instagramu", napisavši da je Menson, sa kojim se zabavljala šest godina, pre nego što se 2005. udala za njega, nikada nije zlostavljao:

- Imajte na umu da se moja iskustva sa njim tokom sedam godina zajedničkog života, ne poklapaju sa iskustvima njegovih navodnih žrtava. Da se poklapaju, ne bih se udala za njega u decembru 2005. Razveli smo se 12 meseci kasnije, zbog neverstva i zloupotrebe droga. Zlostavljanju bilo koje vrste nije mesto u vezi.

Pogledajte više