NOVA AFERA POTRESA KARLEUŠU: Mediji bruje o vezi fudbalera Duška Tošića i Ane Jovanović, oglasila se pevačica

V.N.

14. 01. 2021. u 22:16

BRAK Jelene Karleuše i Duška Tošića godinama je pod lupom javnosti, a u pojedinim trenucima, kao što je to ovih dana, povodom određenih medijskih napisa podigne se velika prašina.

Foto ATA Images

Varnicu je sada zapalio jedan dnevni list, pišući da je fudbaler, navodno, u vezi sa dizajnerkom kupaćih kostima Anom Jovanović, bivšom suprugom muzičara Peđe Jovanovića Blizanca, s kojim ima troje dece.

Duško i Ana su, prema pisanjima žute štampe, viđeni kako razmenjuju nežnosti u Dubaiju, a romansa je, navodno, počela pre nekoliko meseci, i to putem "Instagrama".

Foto ATA Images

Očekivano, brzo je reagovala JK, koja je i ranije, ne birajući reči, optuživala medije da žele da sruše njihov brak. U svom stilu i sada je reagovala na društvenim mrežama, vređajući novinare koji su se bavili tom temom, i ističući da je Duško, ovoga puta, podneo tužbu sudu. Mediji su, takođe, navodili da su, pre ove cele priče, Ana i Jelena bile u dobrim odnosima, i da je sada njihovo prijateljstvo puklo. Njih dve su, međutim, to demantovale. Jovanovićeva je napisala:

- Poštovani pripadnici sedme sile, zamolila bih u svoje lično ime, a i u ime ostalih aktera ove iskonstruisane afere, da prestanete s objavljivanjem lažnih informacija, jer na ovaj način nanosite veliku štetu dvema porodicama, pre svega našoj deci.
Jelena je podelila njenu objavu, i još dodala:

- Draga Ana, njih samo treba žaliti, jer život u tolikoj mržnji i zlu nije život.

Pevačica koja trenutno sa ćerkama Atinom i Nikom uživa na Kopaoniku, pritom, napominje:

- Nikad nisam upoznala ovu devojku, nikad nisam nosila njene kupaće kostime, nikad nije bila u mojoj kući.

Foto Instagram/anajovanovic1

Kratko se, na ovu temu, oglasio i Peđa Blizanac, koji je za beogradske medije izjavio:

- Ana i ja nismo zajedno i nije moje da se petljam i komentarišem bilo šta. Ona i ja smo u super odnosima i uvek ćemo biti.

Pogledajte više