OVAKO SU SE NEKADA SLAVILI PRAZNICI: Najveće domaće legende na jednom mestu (VIDEO)

Novosti online 04. 01. 2021. u 15:51

HIT na društvenim mrežama je postao snimak iz 1974. godine, ali zašto? Naime, publiku je oduševio snimak iz čuvene emisije “Obraz uz obraz” na kome možemo da vidimo kako je nekada izgledao praznični program.

Foto: Printskrin

Tako smo imali priliku da se podsetimo nekih sasvim drugačija i lepih vremena. Snimak je kod svih probudio nostalgiju i rado ga ljudi sa svojim prijateljima dele na društvenim mrežama.

Insert iz novogodišnje emisije prikazuje neke od najvećih legendi domaće scene kako pevaju pesmu “Tiho noći, moje zlato spava”. Možemo da vidimo na samom centru scene voditelje emisije Milenu Dravić i Dragana Nikolića. Gosti su im Svetlana Bojković, Milan Lane Gutović, Leo Martin, Dragan Stojanić, Lidija Kodrič. Numeru su pevale i zvezde serije “Pozorište u kući” – Vlastimir Đuza Stoijiljković, Stanislava Pešić, Olga Ivanović, Ljiljana Lašić i Goran Trifunović.

Korisnike društvenih mreža je oduševila elegancije, smernost i dostojanstvo ovih legendi. Mnogi su prokomentarisali daim je žao zato što više nema emisija poput ove.

(Objektiv)

Pogledajte više