DA LI JE KRIVA ŠTO JE SAVRŠENA: Bred Pit baš ume da razbesni Anđelinu DŽoli izborom nove devojke

Novosti online

08. 09. 2020. u 16:43

NOVA devojka Breda Pita, Nikol Poturalski (27) je pokazala svoju manekensku figuru seksi fotografijom koju je uslikala u prirodi, a sve to se dešava dok kruže tračevi da je Bredova bivša žena Anđelina Džoli (45) besni zbog Nikol.

Foto EPA

Naime, Nikol je podgrejala maštu mnogih muškaraca kada je objavila novu fotografiju u topiću na društvenim mrežama.

Manekenka se smeje dok pozira u prirodi, a svoj kratki topić je uparila sa crnim šortsem sa visokim strukom, dok je svoju smeđu kosu pustila niz leđa.
- Srećna nedelja – napisala je u opisu fotografije.

Ona je objavila ovu fotografiju odmah nakon što je izašla informacija u javnosti da je Anđelina veoma ljuta što je Bred Pit odveo Nikol u Francusku, na mesto gde su se njih dvoje venčali pre šest godina.

Podsetimo, prošlog meseca Nikol i Bred su otputovali na romantično putovanje u Šato Miraval u Francuskoj, gde Oskarovac proizvodi roze vino koje prodaje po ceni od 390 dolara.

Oni su tamo otputovali samo par dana nakon što bi Anđelina i Bred proslavili svoju šestu godišnjicu braka, da se nisu razveli.
- Anđelina je besna i krajnje zapanjena što se Bred spustio ovako nisko – rekao je izvor blizak glumici.

- Grozno joj je što on tako javno hara po Evropi sa ovom devojkom, umesto da drži svoj privatni i ljubavni život u tajnosti dostojanstveno - zaključio je izvor.

(Telegraf)

Pogledajte više