LUKU LJUBI, ZA KRITIKE NE MARI: Sofija Milošević na meti zbog reči da se oseća kao kit zbog 15 kilograma viška

M. Ć.

15. 08. 2020. u 10:22

MANEKENKA Sofija Milošević koja sa svojim dečkom, fudbalerom Lukom Jovićem čeka dete i trebalo bi da se porodi za nekoliko nedelja, digla je veliku prašinu na "Instagramu" napisavši da se, zbog toga što se ugojila, oseća kao kit.

Foto Instagram/lukajovic

Jedna gospođa je zamerila plavuši što takvim komentarima, kako je rekla, šalje pogrešnu poruku devojkama koje muči prekomerna težina, i napomenula da joj objave poput te uopšte nisu duhovite.

- Ti, mršava osoba, sebe zoveš kitom zato što si nabacila nekoliko kilograma u trudnoći, a devojke koje te prate i ne mogu ni da sanjaju da dostignu tvoju kilažu, kako treba da se osećaju - glasio je komentar.

Sofija je brzo odgovorila i objasnila da piše da nije nabacila nekoliko kilograma, već čitavih 15, te da koliko god da uživa u trudnoći, neobično joj je kada se otežano kreće. Ipak, manekenka se ne opterećuje kritikama na društvenim mrežama, jer je sa svojim dragim otputovala na odmor u Italiju. Tačnije na ostrvo Kapri, satkano od snova, sjaja, luksuza i glamura, na južnoj strani Napuljskog zaliva. Luka je na "Instagram" okačio, po mišljenju mnogih, njihovu najromantičniju sliku ikada.

Pogledajte više