EMINA JAHOVIĆ ŽELI DA PROMENI LIČNI OPIS? Hoće da izgleda kao jedna popularna glumica

Novosti online

10. 08. 2020. u 12:16

PROŠLO je više od pola godine kako je Eminu Jahović ostavio turski milioner Sadetin Saran i to zbog atraktivne glumice Yeliz Şar.

Foto Instagram

Kako se priča, pevačica je toliko bila besna, da je odlučila da svoje lice podmladi i koriguje kod najpoznatijeg hirurga u Istambulu.

“Emina je u nekoliko navrata išla na konsultacije u tu kliniku, koju posećuju mnoge poznate turske glumice”.

“Čak je u jednom trenutku izvadila sliku Yeliz Şar i pokazala, da želi baš takav blistav ten i jagodice. Inače, Yeliz je čak četiri godine starije od Emine, a izgleda kao tinejdžerka. To je Eminu i nateralo da poseti kliniku i uradi nekoliko tretmana kako bi osvežila svoje lice”.

Rekao je i da „Ona nije neko ko radi drastične promene na sebi, ali male korekcije su sasvim ok. Nije lako kada vas dečko ostavi i to zbog starije i atraktivnije devojke.”

“Dugo je razmišljala gde je pogrešila i šta to lepa glumica ima na sebi što toliko privlači muškarce. Zato je posle dugog razmišljanja otišla kod istog stručnjaka kod koga ide i Jeliz. Tražila je iste tretmane, jer želi da izgleda kao ona.”

“Već posle drugog tretmana je bila prezadovoljna zato i dalje ide tamo jer je kako je rekla to mesto za nju postalo, pravi magični salon iz koga uvek izađe prezadovoljna i sveža”, rekao je jedan od pevačicinih prijatelja koji se nada da neće preterati sa korekcijama i doterivanjima, jer to ne liči na nju.

Mada kada je žena povređena na sve je spremna pa i na drastične promene u svom izgledu.

(Tračara)

Pogledajte više