SEVERINA APELOVALA NA POSETIOCE PREDSTOJEĆEG KONCERTA: Dođite svi sa maskama

V. N. 09. 07. 2020. u 09:30

POP zvezda Severina Kojić u subotu će nastupiti na letnjoj pozornici splitskog kluba "Vanila", nakon popuštanja mera uvedenih zbog korone u Hrvatskoj. Pred koncert u rodnom gradu, Kebina snajka je, gostujući na Radio Dalmaciji, zamolila sve posetioce da dođu sa maskama.

Foto: Instagram/severina

- Vidimo se na koncertu, osvešćeni s maskama, ali zato sa srcima ko kuća - rekla je Seve, koja je sa sinom Aleksandrom i društvom trenutno na godišnjem odmoru.

Pevačica je bila na Kornatima, gde je uživala i kupala se, a svima je preporučila da posete Nacionalni park "Plitvička jezera":

- Na Plitvicama možete jahati, možete da hranite jelene. Bili smo i u pećini, a deci je najzanimljivije bilo što smo spavali u kućici na drvetu. Šetala sam i Splitom, nema baš turista, riva je izgledala kao kad zimi duva bura. Teško je to gledati, ali se baš zato svi moramo pridržavati pravila.

Inače, u Splitu je pre neki dan održano venčanje na kome su se koronom zarazili nevesta, sedmoro svatova, četiri muzičara i fotograf, a nakon svadbe još dva kontakta jednog od zaraženih muzičara.

Pogledajte više