CIPKA PRESEKLA, NEĆE VIŠE DA PIJE: Bude me sramota čim otvorim oči

Novosti onlajn

04. 01. 2024. u 20:45

ALEKSANDRA TADIĆ CIPKA otkrila je da je na početku karijere pila alkohol jer je od starijih kolega dobila savet da pred svaki nastup treba da „drmne“ nešto žestoko.

Foto: Z. Jovanović Mačak

Kako se sve češće diskutuje o konzumiranju alkohola među muzičarima, pevačica je prokomentarisala tu temu iz ugla zrele osobe.

Foto: Printskrin Jutjub/UZIVOTEKA OFFICIAL

- Rekla sam to, i stvarno je tako bilo. Moje kolege i stariji kažu da tako to mora, kao nešto da popijemo, da se opustimo, da se nazdravi, i ja sam tako za njima sledila te običaje, ali sam videla da meni to ne odgovara. Ja sam stvarno neko od retkih koga alkohol spušta i nisam svoja, pa sam prestala da konzumiram alkohol -  rekla je ona, a zatim otkrila kako je rešila da više ne pije.

Foto: Z. Jovanović Mačak

- Bilo je takvih situacija gde sam ja presekla. Stvarno mi nije potrebno da se probudim i da me bude sramota. Svaki put kada sam popila jednu čašicu bude me sramota. A sad kako ne pijem ništa, ustanem i zaboravim gde sam bila, uopšte me ne zanima. Tako opušteno ustanem i funkcionišem, stvarno je taj alkohol nešto najgore što čoveka može da zadesi.

Foto: Printskrin Jutjub/UZIVOTEKA OFFICIAL

Cipka je sa osmehom na licu otvoreno govorila o koleginici Aleksandri Prijović i njenom izuzetnom uspehu koji je postigla do sada.

- Za mene je ona najbolja pevačica ikada od svih. Ja sam to rekla i pre nekoliko godina i uvek to govorim o njoj. Jako mi je drago što je uspela u tome da bude broj jedan, jer stvarno zaslužuje sve ovo što je danas. Tolike pune Arene u Hrvatskoj, u Sarajevu, Čair je rasprodala. Baš mi je drago zbog nje, želim joj svu sreću i da bude na tronu, jer stvarno to zaslužuje - rekla je iskreno, i dodala:

- Ona je jedan fer plej igrač. Malo kada se osvrnemo iza, u naše velike zvezde, pa se nisu podržavale, svađale, pričali ružno jedni o drugima. Ona je neko ko je podržavao uvek svakog i to se isplati, biti dobar čovek

(INFORMER)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" U "JUTRU" MOJA PRODUŽENA RUKA | Novogodišnji "Novosti" intervju | Bojana Ristivojević

Pogledajte više