SLOBODA MIĆALOVIĆ U ŠOKU ZA SVOJ ROĐENDAN: Glumica na Instagramu podelila sve detalje spektakularnog iznenađenja (FOTO)

Novosti onlajn

26. 08. 2023. u 10:36

POPULARNA glumica Sloboda Mićalović je 42. rođendan proslavila u Crnoj Gori, gde trenutno provodi odmor.

Foto: Instagram/Sloboda Mićalović

Glumica je trenutke iznenađenja koje joj je priređeno podelila na Instagramu.

Foto: Instagram/Sloboda Mićalović

Posebno emotivan momenat je bio kad su pred nju izneli posebno ukrašenu veliku tortu s prskalicama i svećicama, a glumica je ostala šokirana od iznenađenja.

Foto: Instagram/Sloboda Mićalović

Inače, Sloboda je na odmoru sa svojim ćerkama, Milom i Verom, koje ima s glumcem Vojinom Ćetkovićem, s kojim je dugo već u braku.

Foto: Instagram/Sloboda Mićalović

Glumica je nedavno podelila još jedan emotivan momenat s odmora, kada ju je na šetalištu snimila ćerka Mila, dok je glumica šetala u svilenoj roze haljini.

Inače, glumica Sloboda Mićalović potiče iz glumačke porodice. Iako je njenim ćerkama zanimljiva njena profesija, sebe ne vide u glumi.

Foto: Instagram/Sloboda Mićalović

- Mojoj deci je sve to interesantno. Način na koji one kada odgledaju predstavu ili film, analiziraju sve to, ja se zbunim. Ja u tim godinama, iako mi je tata bio glumac, nisam imala pojma da tako rezonujem, ali ne vide sebe kao glumice - kazala je Sloboda Mićalović nedavno.

- Sada su u nekoj novoj fazi. Bude se neke nove devojke u njima, neki karakteri, a to treba da se isprati, ali sam zadovoljna jako - dodala je Sloboda za "K1".

(Kurir)

BONUS VIDEO:

DONEO SAM SO I MEDITERAN: Petar Grašo prvi put u Leskovcu i priznao ko je njegova verna publika

Pogledajte više