Jelena Rozga održala sinoć koncert za pamćenje

Novosti online 28. 07. 2023. u 15:14

Najveća diskoteka na Balkanu, budvanski Top Hill, bila je premala da primi sve one koji su želeli da čuju jednu od najpopularnijih pop zvezda regiona

Foto: Nemanja Princolio

Popularna Splićanka sinoćnjim nastupom još jednom je potvrdila zašto je jedan od najcenjenijih izvođača na regionalnoj muzičkoj sceni! Pevačica, koja je sinonim za talenat, lepotu i harizmu, potpuno je osvojila srca svojih fanova, koji su zajedno sa njom, gotovo puna dva sata, uglas pevali mnoge hitove koji su obeležili Jeleninu karijeru.

Foto: Nemanja Princolio

Publika je imala priliku da doživi neponovljivu eksploziju energije i emocija tokom spektakularnog nastupa, a atmosfera je dostigla vrhunac kada je Rozga izvodila neke od svojih najvećih hitova, poput „Bižuterije“, „Da li znaš da te ne volim“, „Tsunami“ i mnogih drugih.

Nakon nastupa Jelena je bila vidno emotivna i uzbuđena i nije krila osećanja. „Ne mogu vam opisati koliko sam srećna! Ljubav koju sam ovde dobila večeras i neverovatna interakcija sa ljudima koji su sa mnom podelili svaku emociju su moj najveći životni pokretač“ – rekla je pevačica.

Foto: Nemanja Princolio

Rozgu će uskoro i domaća publika imati priliku da čuje, i to na novosadskom Spensu, kada će održati veliki koncert u okviru regionalne turneje „Minut srca mog“. Jelena je već održala nezaboravne koncerte u zagrebačkoj i beogradskoj areni, a koncert u Novom Sadu održaće 28. oktobra, u organizaciji Skymusic-a.

Foto: Nemanja Princolio

Za koncert vlada nezapamćeno interesovanje, a ograničeni broj ulaznica i dalje je dostupan putem mobilne aplikacije eFinity, sajta efinity.rs, kao i na prodajnim eFinity mestima – u TC Rajićeva u Beogradu, na blagajnama Doma Omladine i Štark arene, kao i na više od hiljadu Moj kiosk objekata širom zemlje.

Pogledajte više