UME DA BUDE NEZGODNO: Vanja Mijatović otvorila dušu o odnosu sa suprugom nakon svadbe

Novosti onlajn

13. 07. 2023. u 23:55

PRE nešto više od pola godine, Vanja Mijatović izgovorila je sudbonosno: „Da“, svom izabraniku Aleksandru sa kojim uživa u bračnim vodama.

Foto: Z. Jovanović Mačak

Iako njen suprug nije iz javnog sveta, i ne voli da se meša u njen posao, pevačica tvrdi da ga uvek pita za savet ili mišljenje koje joj je od velikog značaja.

Foto: Z. Jovanović Mačak

– On meni prepušta sve, niti se meša u moj posao i moj odabir pesama, tekstova i spotova. On je fascininiran kako ja to sve radim, postižem i realizujem moje ideje. Ipak, uvek ga pitam za mišljenje jer mi je jako bitno. Nekada ga uvažim, nekada ne. Nekada mu pustim i želim da čujem da li se i njemu ne dopada nešto što i meni. Mi se od početka generalno konsultujemo i dogovaramo oko svega u životu i jako cenim i poštujem njegovo mišljenje– kaže Vanja koja se ne slaže oko svega sa svojom srodnom dušom.

Foto: Novosti

 

– Oko gluposti su nam uvek različita mišljenja. Jako smo slični i često tvrdimo da je on ja u muškom obliku i obrnuto. To nekada ume da bude jako dobro jer se razumemo, ne moramo ni da progovorimo, ali nekada zbog naših temperemenata ume da bude nezgodno. Ja jesam miran i tiha, ali umem da prsnem, i on isto, naravno sve u granicama normale– iskrena je Vanja koja je nedavno gostovala u emisiji „A sad malo mi“.

(Grand)

BONUS VIDEO:

U MUZICI INTERPRETACIJA JE GLUMA | Sa zvezdama na ti | Br. 18 | Goca Tržan

Pogledajte više