TINA IVANOVIĆ OTKRILA TAMNU STRANU MEDALJE: "Ne odlazim tamo jer jednu stvar ne mogu više da podnesem"

Novosti onlajn

05. 07. 2023. u 21:59

PEVAČICA Tina Ivanović jedna je od mnogih koja je srušila predrasude svojom pesmom „Bunda od nerca“ iz 2005. godine nakon čega joj je popularnost krenula uzlaznom putanjom.

Foto: Instagram/tina_ivanovic_official

Iako su joj nastupi uvek puni publike i sama uživa u koncertnoj atmosferi pevačica je otkrila da sama ne može da ide na koncerte kao posetilac, jer jednu stvar posle godina uspešne karijere ne može nikako da podnese.

Foto: Instagram/

- Ne idem na koncerte jer ne mogu više da podnesem buku. Ne mogu više da izdržim ni buku ni gužvu – otkrila je Tina tužnim glasom tamnu stranu pevačkog poziva, otkrivši potom kada je poslednji put uživala na nekom koncertu u publici.

- Bila sam poslednji put na koncertu Lepe Brene u Areni, a to je bilo baš davno – priznala je Tina dodavši da joj je žao što nije bila u mogućnosti ni da ide na spektakl Erosa Ramacotija čije pesme voli privatno da sluša.

Pevačica je prokomentarisala i kako je lično doživela pesmu „Bunda od nerca“ koja je postala njena „lična karta“.

- Bolje da ne pričam kakvi su tada bilo komentara na ovu pesmu, i onih dobrih, ali i onih zluradih. Govorili su da je pesma za sponzoruše, i mene su okarakterisali kao takvu, ali ko me poznaje zna ko sam i šta sam – rekla je Tina i objasnila da je ta pesma izazvala brojne predrasude o njoj.

Foto: Instagram/tina_ivanovic_official

Tina je naglasila i da je pesma jedno, a realan život nešto sasvim drugo.

– Sve pesme koje sam snimila nemaju veze sa mojim stvarnim životom, možda tek poneka. Ali ja pevam za narod i biram pesme da se za svakoga ponešto nađe. To mi je posao. Kada bih snimila ono što ja volim, to ne bi prošlo nikad – ispričala je Tina i otkrila svoje muzičke afinitete.

- Samo balade volim, i neke srceparajuće pesme. Ovih dana slušam Šabana, Vidu Pavlović, Mikija Gajića. Volim i Erosa Ramacotija, Olivera – dodala je Tina.

Pevačica je u razgovoru otkrila i da je tokom karijere doživljavala nepravdu više puta, naročito u samom početku kada se pojavila mlada, vrlo lepa i atraktivna, ali da je naučila kako da stane tome na put.

- Bilo je zaista loših komentara, spoticanja i podmetanja. Nameštanja novinskih članaka. Zatim raznih menadžera koji su mi podmetali nogu. Dešavalo se da pogodimo nastup, a oni me izbojkotuju. Bilo je dosta toga ružnog, dosta se toga nakupilo. Ali naučila sam kako da izađem iz svega toga – rekla je Tina i rasplakala se.

- Inače sam preemotivna, sve sakupljam u sebi i onda tako reagujem – zaključila je Tina brišući suze.

(Grand)

BONUS VIDEO:

NAJVEĆA POBEDA JE BITI SVOJ | Sa zvezdama na ti | Br. 17 | Joca Stefanović

Pogledajte više