TI I JA: Adil Maksutović sumirao utiske o novoj pesmi i prisetio se vremena kada je držao časove matematike (VIDEO)

Dušan Cakić

20. 05. 2023. u 19:45

POP - FOLK ZVEZDA Adil Maksutović nedavno je objavio svoju novu pesmu "Ti i ja".

Foto: Novosti

U razgovoru sa nama Adil je sumirao utiske o novoj pesmi, za koju kako kaže da je prva pesma koja najavljuje njegov novi album.

- Reakcije publike su fantastične. Prošlo je nekoliko dana. Drugačiju pesmu sam snimio, ljudi su to prihvatili i mnogo mi je drago zbog toga - kaže pevač na početku razgovora i dodaje:

Foto: Novosti

- Snimio sam ceo album i odlučio sam da ova pesma bude prva u nizu i na petnaestak dana ću objavljivati svaku narednu. Biće za svakog po nešto. Ova je nešto modernija, drugačija i potrudili smo se oko video spota da bude nešto što do sada nije bilo - mala bajka i komentari su fenomenalni.

Foto: Novosti

Pre nego što je postao popularan, uspešan i slavan Adil je držao časove matemarike. Prvo je upisao ETF, završio je Kriminalističko-policijsku akademiju, a potom i Pravni fakultet, onda i master prava.

- Imamo jednog poznatog svedoka na javnoj sceni kome sam držao časove matematike i objašnjavao zadatke, a to je Deki Janković, klavijaturista iz Alegro benda. Pomagao sam i nekim mojim prijateljima, kada su imali neke nedoumice. Obrazovanje je važno za svaki sferu društva - zaključuje Adil.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Adilom, kao i atmosferu sa nastupa, pogledajteu videu ispod:

U nastavku pogledajte i poslušajte Adilovu pesmu i spot:

Pogledajte više