TRI CVETA SU DOVOLJNA: Vanja Mijatović iskreno o bračnom životu i najavila duet sa kolegom (VIDEO)

D. Cakić

09. 05. 2023. u 18:10

POPULARNA pevačica Vanja Mijatović nedavno je nastupala u jednom beogradskom klubu, gde je svojim dolaskom i nastupom oduševila publiku i sve pristutne.

Foto: Novosti

Pred sam početak nastupa Vanja je stala pred našu ekipu i otkrila da je uvek je pun pogodak kada običe crnu odevnu kombinaciju.

- Najviše volim i najbolje se osećam u crnom. Volim i druge boje, ali za posao uvek biram crno jer je elegantna i moćna, naravno tu je i neki detalj koju "pukne" i razbije stajling - kaže Vanja na početku razgovora.

Foto: Novosti

Nakon što je krajem prošle godine stala na ludi kamen i to u Dubaiju, uživa u bračnim danima.

- Ništa se od prvog momenta zajedničkog života nije promenilo, uživamo iskreno. Volim  kada me iznenadi sa samo tri ruže ili tri cveta, ništa više od toga i volim da u vazi stoje samo to i to je dovoljno - ističe pevačica i dodaje kako je sa suprugom proslavila prazink ljubavi, poklona i kolača - Mladence:

- Mladence smo proslavili sa našim prijateljima i kumom. Spontano smo se skupili, ništa specijalno, bilo smo sa dragim ljudima.

Gostujući u emisiji "Sa zvezdama na ti" kod autora i voditelja Dušana Cakića, Vanja je najavila da sprema novi dutet sa kolegom, pevačem Acom Živanovićem, te je sada otkrila i neke detalje povodom toga.

- Pesma je fantastična, jako mi se dopada, malo je "old skus". Ostalo je da snimimo spot, otpevali smo je u studiju. Nakon nje , tačnije posle leta ide žensko - ženski duet, tako da nema stajanja - završava Vanja.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Vanjom, kao i atmosferu sa nastupa pogledajte u nastavku, u videu ispod:

Pogledajte više