VESELE DEVOJKE: Mjuzikl uz koji Beograd jubilarni deseti put uživa (VIDEO)

Dušan Cakić

08. 04. 2023. u 08:00

Mjuzikl „Veselo devojačko veče“ već više od godinu dana osvaja srca širom regiona, a pre sve večeri - 06. aprila je održana i jubilarna deseta predstava u MTS Dvorani.

Foto: Novosti

Čuveni sastav koji čine Tijana Dapčević, Zorana Pavić, Ivana Peters, Maja Brukner i Jelena Đukić svojim humorom zabavile su brojne posetioce među kojima se našao i veliki broj javnih ličnosti.

Foto: Novosti

Koliki su profesionalci u svom poslu svedoči činjenica da dame i dalje imaju tremu o čemu je ekskluzivno za "Novosti" govorila Tijana Dapčević.

-Postoji ona pozitivna trema u nekom trenutku, kada treba da se izađe na scenu. Međutim kada osetiš prvi aplauz i prvu reakciju publike to se sve istopi. Svaki put je drugačije, uvek se desi neka nova fora koju prospe neka od nas pet. Pre par dana smo imale dve predstave i obe su bile pune, bilo nam je spektakularno- ponosno je ispričala Tijana.

Foto: Novosti

Popularne dame na na šaljiv način zabavile su publiku i pokazale neverovatno glumačke umeće, ali osim humora uspele su da dirnu srca svih prisutnih izvođenjem velikih hitova.

Foto: Novosti

Atmosferu sa mjuzikla i kako je bilo, pogledajte u nastavku - u videu ispod:

Pogledajte više