ANDREANA ČEKIĆ: Uvek govorim istinu i ne treba biti lažno skroman, a u moru obaveza spremam album (VIDEO)

D. Cakić

04. 04. 2023. u 19:25

FOLK zvezda Andreana Čekić važi za jednu od najzaposlenijih pevačica kada su nastupi i terenski rad u pitanju, nema sumnje da na istim dolaze sve generacije.

Foto: Novosti

Andreana u svojim javnim istupanjima uvek govori istinu i ono što misli - bez dlake na jeziku, a sada ističe da li ju je to koštalo.

- Do skoro je bio trend da se svi lažemo, da se svi foliramo. Ako je tada bilo, ja želim da to prekinem, jer smatram da treba uvek pričati ono što misliš i apsolutno se ne kajem ni zbog čega - kaže Andreana na početku razgovora.

Foto: Novosti

Tokom svog bitsanja na estradnoj sceni pevačica je priznala da je na svojoj koži osetila razna "podmetanja nogu", "nož u leđa" i sabotaže, a ona to ovako komentariše:

- Sve to što mi se dešavalo i što se dešava, to znači da si uspešan, da si odmakao od stadijuma, od onog na koji su te drugi navikli. To uopšte nije loše i ne treba se boriti sa tim, ni protiv toga, jer je to nešto što može da pomogne i da bude za nauk.

Foto: Novosti

Od njenog prvog pojavljivanja u takmičnju "Zvezde Granda" prošla je jedna decenija, a Andreana govori šta je ono što bi promenila, a šta bi zadržala kod sebe.

- Ono što bi promenila, to je da slušam samo sebe, jer svako za sebe zna kako i šta treba. Pored toga bitno je imati zdravo društvo, porodica koja te podržava, prijatelje, saradnike i kolege. U ovom momentu spremam album, a pesme sa istof ću objavljivati jednu po jednu.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Andreanom pogledajte u nastavku, u videu ispod:

Pogledajte više