MISLIO DA ĆE UMRETI: DŽeremi Rener prvi put posle nesreće

Novosti online 30. 03. 2023. u 15:37

POZNATI glumac Džeremi Rener dao je prvi intervju nakon nesreće koju je doživeo tokom čišćenja snega ispred svoje kuće i rekao da bi sve ponovo učinio jer je u pitanju bilo spasavanje njegovog nećaka.

Foto: Printskrin/Jutjub/ The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

- Učinio bih to ponovo. Da, uradio bih to ponovo, jer je mašina išla pravo na mog nećaka - rekao je Rener u intervjuu za Ej-Bi-Si njuz.

U intervjuu, koji će u celosti biti emitovan 6. aprila, Rener je naveo kako razmišlja o nesnosnom bolu koji je osetio, kada je mislio da će umreti nakon što je pregažen.

Uprkos povredama, koje uključuju slomljena rebra, slomljenu nogu i još mnogo toga, glumac se nada da će se jednog dana vratiti izvođenju vratolomija.

- Odabrao sam da preživim, to me neće ubiti, nema šanse. Izgubio sam mnogo 'mesa i kostiju' u ovom iskustvu, ali sam osetio svu ljubav - istakao je poznati glumac.

Renera je početkom godine pregazila mašina za čišćenje snega kada je gurnuo svog nećaka, kako bi ga spasaio. U nesreći je zadobio traumu grudnog koša, zbog koje je morao da bude prevezen avionom i podvrgnut hitnoj operaciji.

(RTS)

Pogledajte više