SVI OSTALI ŠOKIRANI ZBOG NJENOG LICA: Kraljica popa odgovorila na negativne komentare posle dodele Gremija

Novosti online 08. 02. 2023. u 19:44

KRALjICA popa Madona oglasila se povodom brojnih negativnih kritika koje su bile usmerene na račun njenog "novog lica", koje smo imali priliku da vidimo na dodeli Gremi nagrada.

Foto Instagram/madonna

Pevačica se kratko pojavila na sceni dodele kako bi predstavila Sema Smita i Kim Petras, koji su zatim izveli svoju pesmu "Unholly".

Međutim, svi su bili šokirani Madoninim licem, ističući kako je sada otišla predaleko s plastičnim operacijama.

U objavi na Instagramu, pevačica se osvrnula na kritike, prozivajući mnoge što su se usredsredili na nešto što bi zapravo, kako kaže, trebalo biti nevažno.

- Bila mi je čast da predstavim Kim Petras i Sema Smita. Htela sam da dodelim poslednju nagradu, koja je bila "Album godine", ali mislila sam da je važnije da predstavim prvu trans-ženu koja nastupa na "Gremijima" - trenutak koji stvara istoriju - istakla je 64-godišnja umetnica.

- Umesto da se ljudi usredsrede na ono što sam rekla u svom govoru, a to je bilo zahvaljivanje za neustrašivost umetnika poput Sema i Kim, mnogi su se odlučili da govore o mojim fotografijama koje je izbliza, s dugim objektivom snimio fotograf. To bi iskrivilo svačije lice - objasnila je Madona, žaleći se na još uvek prisutnu mizoginiju i "svet koji odbija slavljenje žene starije od 45 godina".

- Nikada se nisam izvinila ni za jedan kreativni izbor koji sam napravila, niti za način na koji izgledam ili se oblačim, a neću ni početi. Mediji su me degradirali od početka moje karijere, ali shvatam da je sve ovo test i srećna sam što ću utrti put, kako bi svim ženama iza mene bilo lakše u godinama koje dolaze. Rečima Bijonse – "Nećeš mi slomiti dušu" - dodala je, ističući kako se raduje budućem subverzivnom ponašanju, pomeranju granica, suprotstavljanju patrijarhatu, a najviše od svega – uživanju u svom životu.

- Poklonite se k***e - završila je pevačica u svom stilu.

Uz podužu poruku objavila je snimak, na kome pozira u čipkastom grudnjaku, s mnogim zvezdama poput Sema Smita, Kardi Bi, a u jednom trenutku videa čak se i ljubila s tekstopiscem Džozijem.

Plastični hirurzi prethodno su za "Daily Mail" rekli kako veruju da je, između ostalog, imala lifting lica, operaciju nosa i zatezanje kože.

Iako se do sada nije javno osvrnula na glasine o plastičnim operacijama, 2012. je izjavila da nije protiv njih, ali je protiv toga da se o tome raspravlja, prenosi Telegraf.

BONUS VIDEO: BOGATSTVO SA FILMSKOG PLATNA: Top 10 najuspešnijih filmova po zaradi

Pogledajte više