ČUVENA PEVAČICA DOŽIVELA NERVNI SLOM U RESTORANU? Vikala i izgledala "manično", njen muž istrčao napolje (VIDEO)

Novosti online

15. 01. 2023. u 23:30

PEVAČICA Britni Spirs navodno je u petak uveče doživela nervni slom u restoranu u Los Anđelesu, zbog čega je čak i njen suprug Sem Ašgari napustio restoran.

Foto: Jutjub/TMZ

Ljudi koji su bili svedoci incidenta rekli su za TMZ da je pop zvezda izgledala "manično" i počela da priča gluposti.

Navodno, uznemirilo ju je to što su posetioci u restoranu počeli da je snimaju. Na snimku koji je objavio TMZ, pevačica se vidi kako pokušava da pokrije lice od kamere menijem.

Izvori tvrde da je 28-godišnji Ašgari bio "vidno uznemiren" i da je "istrčao" iz restorana bez supruge. Samo dva minuta kasnije, Spirsova je izašla sama, a njen telohranitelj je platio račun.

Podsetimo, Britni se borila sa problemima mentalnog zdravlja, posebno zbog činjenice da je njen otac trinaest godina upravljao njenom imovinom. Navodno joj je dijagnostikovan bipolarni poremećaj, ali je na društvenim mrežama i na sudu tvrdila da je držana u ustanovi za mentalno zdravlje protiv svoje volje i primorana da uzima lekove.

Spirs i Ašgari venčali su se u junu 2022. godine u njenom domu u Kaliforniji, a venčanju su prisustvovali mnogi poznati gosti, poput Paris Hilton, Selene Gomez, Dru Barimor, Madone i drugih.

Nakon što je okončano njeno 13-godišnje starateljstvo fanovi nisu bili sigurni da li je pop zvezda zaista toliko slobodna kao što je tvrdila da jeste. Posebno su bili sumnjičavi prema njenom venčanju, jer su tvrdili da se u tom trenutku činilo da nije bila "pri zdravoj pameti".

Nakon incidenta u restoranu, Britni je na svom Instagram profilu objavila dvosmislenu poruku koja je glasila: "Rekli su mi da ne mogu pa sam to uradila!"

BONUS VIDEO: TOP 10 INSTAGRAM PROFILA - Ovo su najpraćeniji nalozi na svetu

Pogledajte više