TONI CETINSKI NE KRIJE SUZE ZBOG MASIMA: Oproštajne poruke pristižu sa svih strana

Novosti online

23. 12. 2022. u 19:13

VEST o smrti Massima Savića potresla je celu javnost, kao i pevačeve kolege. Mnogi od njih ostali su u šoku nakon što su čuli za lošu vest, pa su se oprostili od njega putem društvenih mreža.

Foto V. Danilov

Odmah nakon što je vest potvrdila njegova porodica, počele su da pristižu i prve reakcije šokiranih kolega i prijatelja.

Među prvima od Massima se oprostio mladi muzičar Dino Jelusić.

- Massimo... Pa je li to moguće? Prijatelju dragi, počivao u miru. Nikako nismo uspeli da realizujemo taj duet koji planiramo već dve godine, toliko smo vremena proveli na telefonu pričajući o životu i svemu šta dolazi i sad ovo. Potpuno sam u šoku. Da mogu vratiti vreme, vratio bi se na početak 11.mececa i došao na tvoj veliki koncert u Arenu i otputovao dan kasnije. Bio si velik i poseban. Hvala ti na svoj muzici, podršci i ljubavi. Voli te Dino - napisao je Jelusić na svom Fejsbuk profilu.

I Žak Hudek je iznenađen.

- Dragi prijatelju, predragi kolega Massimo, počivaj u miru Božjem. Večeras ću u Tvojoj Puli pevati samo za Tebe i Tebi u čast… - poručio je Žak.

Tugu nije krio ni voditelj Duško Ćurlić Ćurla. Uz snimak HRT-ove emisije "A strana", kratko je napisao "Amigo" uz emotikon srca.+

Javio se i Toni Cetinski.

- Počivao u miru Massimo. Iskreno saučešće porodici i tvom malom krugu velikih ljudi - poručio je Toni.

- Ostali smo bez još jednog glazbenog velikana... Počivao u miru!", napisao je voditelj Zoran Šprajc.

(Telegraf)

Pogledajte više