ZAŠTO POLICIJA NIJE REAGOVALA CEO SAT? Kontradiktorne izjave Severine i njene sestre Marijane posle svađe i fizičkog obračuna

J. KERBLER

01. 09. 2022. u 20:40

NI dva dana posle burnih događaja u splitskom stanu Ane Vučković, majke pop zvezde Severine i njene starije sestre Marijane, nije potpuno jasno što se dogodilo, ali je sasvim jasno da su porodični odnosi i te kako poremećeni.

Foto: Instagram/ severina

Ne zna se zbog čega splitska policija nije odmah intervenisala, nakon što su komšije panično zvale i upozoravale da se u stanu Vučkovića nešto čudno događa. U kratkom saopštenju splitska policija tvrdi da je reakcija bila po svim pravilima, iako je Severina, u međuvremenu, s prijateljicom napustila stan i ispitana je tek dan kasnije u Zagrebu.

Neki hrvatski mediji tvrde da je do svađe, a kasnije i do fizičkog okršaja dve sestre, došlo zbog spora oko imovine, a tih nesporazuma je bilo i pre. U međuvremenu i Severinin tim, kao i Marijana Popović obraćaju se medijima sa različitim verzijama događaja.

Tako sestra pevačice izjavljuje da Severina ima "ubilački nagon" i tvrdi da je bila ubodena oštrim predmetom, što je po njenom mišljenju dokaz da je Severina želela da je ubije! Marijana tvrdi da je Severina fizički nasrtala i na svoje bivše partnere, Milana Popovića i Igora Kojića, koji su sada, navodno, u dobrim odnosima. Iz kruga Severine opet stižu potpuno različite tvrdnje i upozorenje da Marijana nije deo porodice već godinama, kao da se ne brine ni o sopstvenoj ćerki Miji.

Foto N. Fifić

Marijana Popović

Izvlače se i stare izjave koje pokazuju da su odnosi između dve sestre nekada bili dobri, a pokvarili su se doslovno preko noći. Tako je Marijana podržavala Severinu nakon prekida veze sa srpskim kraljem bakra i zamerala mu što je "prestao da stoji uz moju sestru, ne želeći sa njom i njihovim detetom da podeli život". Marijana je iskazivala i razočaranje što je Popović, kako je rekla, "prikazivao Severinu u lošem svetlu", a o vezi sa Kojićem je govorila da će ga poštovati ako će "hrabro stati uz njenu sestru". Za Marijanu, u prošlosti, nije bilo teško biti Severinina sestra, jer ju je, izjavljivala je, "doživljava kao mlađu sestru za koju će se uvek brinuti i na koju može da bude ponosna".

A onda je sve krenulo nizbrdo i kulminiralo svađom i tučom u splitskom stanu, koju su neprijatno doživele i komšije.

- Oko dva noću probudilo nas je urlikanje, nisam znala što se događa, samo sam čula zapomaganje, "ljudi, pomozite". Zvala sam policiju i rekli su da su već dobili dojavu - kaže jedna komšinica Severinine i Marijanine majke.

Susedi tvrde da se tokom glasne svađe čulo prepucavanje oko imovine, a onda je taksi doveo pred zgradu Severininu prijateljicu i njih dve su se dalje odvezle. Marijana je nastavila da zapomaže, a neki od komšija kažu da je pokazivala malu posekotinu na ruci i tvrdila da će iskrvariti. Ružne scene trajale su gotovo ceo sat, iz stana je na trenutak izašla i gospođa Ana, jer je Marijana tražila "pumpicu". Ana je umirivala ćerku dok je ona ležala ispred stana, a komšije kažu da je nakon toga došla Hitna pomoć.

Foto: Printscreen Instagram/severina

Majka Ana i Severina

Za Severinine pravnike sve je to bilo inscenirano nakon što je Marijana nepozvana došla u stan svoje majke, a i sama Ana Vučković potvrdila je da je njena ćerka iznenada došla u posetu.

Reakcije u Hrvatskoj su različite, deo je onih koji brane Severinu i tvrde da joj zbog zlobe svi podmeću, dok drugi deo optužuje pevačicu da je previše temperamentna i ponekad agresivna. Bivša bacačica kladiva Ivana Brkljačić, koja je bila bliska sa pokojnim zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem, ističe da nije obožavateljka pevačice, ali da je tu reč o ljubomornoj sestri:

- Nakon svega što prolazi ova žena, dobro da je i živa. Moćni Milan Popović se čak doselio u Hrvatsku da je uništava, a ova vrsta zlostavljanja je po meni najgora. Nisam Sevin fan i to se zna, ali danas bih je zagrlila svim srcem.

BONUS VIDEO - OPUSTILE SE: Ludi letnji ples Slobode Mićalović i Nele Mihajlović

Pogledajte više