BEKAMOVI U DUGOVIMA PREKO GLAVE? Čuveni par u minusu 64 miliona evra

Novosti online 20. 08. 2022. u 00:23

BIVŠA "Spajsica" i za mnoge modna ikona stila Viktorija Bekam i njen suprug bivši fudbaler Dejvid Bekam navodno ne mogu da se pohvale uspehom svog modnog brenda.

Foto: EPA

 Kako prenose strani mediji akumulirani dugovi navodno su dosegli oko 64 miliona evra, što je za oko 11 miliona više od dugovanja u prošloj godini.

Poslovni neuspeh nije se dogodio preko noći, njihova kompanija 2019. je napravila 18 miliona evra dugova, a skoro osam u 2020. godini. Uprkos problematičnim brojkama, slavni par još uvek ima veliki profit. U 2020. Bekamovi su ostvarili profit više od 13 miliona evra.

Kako se navodi uzrok poslovnog neuspeha je pandemija koja je uzrokovala značajnu finansijsku štetu u modnoj industriji. Međutim, neuspeh modnog brenda navodno je povezan i s nestabilnim odnosima unutar porodice, tačnije onim između Viktorije i njenog sina Bruklina. Njihov je odnos narušen zbog Bruklinove žene, Nikole Pelc, koju Viktorija navodno ne može da podnese.

Nedavno je i sama Nikola progovorila o svađi te otkrila kako misli da su glasine proizašle iz toga što za svadbu nije odabrala venčanicu s potpisom Viktorije, nego modne kuće Valentino.

- Nameravala sam da nosim njenu venčanicu i stvarno sam to htela, ali ona je nakon nekoliko meseci rekla da njen atelje to ne može da učini, pa sam morala da odaberem drugu haljinu - ispričala je Nikol.

Nikolin otac, Nelson Pelc je američki finansijer čije se bogatstvo, prema Forbsu, procenjuje na 1.7 milijardi dolara. Nikolino i Bruklinovo venčanje održano je na njengovom imanju vrednom 103 miliona dolara u Palm Biču na Floridi.

(Mondo)

Pogledajte više